Iсторичний анекдот-2

Леонид Ружинский
Емір відчув, що вже набрид гарем,
І він, звичайно, поспішив "наліво".
Жінки не звикли до таких ділем,
І зажурилися, немов святії діви.

Проходить день, ще день і третій день,
Ну,  як і треба, ночі без еміра.
У багатьох вже сліз по кілька жмень:
- "Чи він живий, де відшукать кумира?"

О, де  ти, де  ти, володарю ти наш?
Пора, пора своїх дружин пізнати.
В їх пристрастях вирує такий вже єралаш,
Що вирішили євнуха до себе зазивати.

І ось з"являється емір до них,
Заморений увесь і навіть, як побитий.
Вир пристрасті в дружин еміра не затих,
В чеканні всі: коли ж відновляться візити?

Емір сказав:- "Зібрать дружин усіх!"
Вони миттєво вишикувались разом.
Їм наказав спустити трусики до ніг,
І ось стоять красуні, виблискуючи кожна тазом.

Він з тилу, швидко, на бігу, зайшов,
Цілуючи їх попки, наче квітки,
Сказав: -"Це все, на що я сили вам знайшов,
Пробачте, милі ви мої сирітки".