Яшик союне саклап

Динара Мухамаева
Яшик союне саклап.

Динара Мухамаева - Шакирова

Агымсулар ага тулып,
Ярларга сыеша алмый.
Жирдэ ятмый ул мэхэббэт -
Беркем дэ ярсыз калмый.

Сулар ага бер турыдан,
Булмый икэн елга ярсыз.
Утик бергэ тормыш юлын -
Ялгыз уту бигрэк жайсыз.

Икэу уткэндэ бик кунелле,
Без яшик союне саклап.
Инне ингэ куеп хэрвакыт ,
Мэхэббэтебезне без аклап.