Зе це не Че!

Онуфрий Отвязный
Зе — це не Че!
Че був сильним плечем революції,
Зе продукт змученої, знекровленої нації.
Че мав за собою кріпке слівце,
Зе ж якусь пургу в маси несе.
Че був движимий ідеєю,
Зе здавався просто милим.
Че — символ нескореної віри,
Зе — це відчай від безсилля...
Зе,  то є не те...