ти не любила мене лише марила

Мария Головко
1.Зорі засяяли, ніченька місячна
піснею лине в сади.
В росах заплуталась сонечка крихітка,
серденько гріє мені.
В росах заплуталась сонечка крихітка,
серденько гріє мені.

2.Мріями в душу так лагідно стелеться,
в небо злітає любов.
Розум щебече, що все перемелеться,
ранок повернеться знов.
Розум щебече, що все перемелеться,
ранок повернеться знов.

3.Вабила, вабила, потім ти зрадила,
бо не навчилась кохать.
Бо не любила мене, лише марила,
я ж не навчусь пробачать.
Ти не любила мене, тільки  марила
я ж не навчусь пробачать .

Проигрыш
+1

Все позабудеться, все позабудеться,
серденько переболить.
Тільки кохання те щире не збудеться,
ми загубили ту мить.
Тільки кохання те щире не збудеться,
ми загубили ту мить.