Топа. Кажуть, трохи я п др с

Елена Мисевич
Кажуть, трохи я підріс.
Так, я маю довгий хвіст,
Гарно їм, багато сплю,
Та й побігати люблю.

Що то там, скажіть, за звук?
Так, я маю файний слух.
Трохи вухом поведу -
Джерело його знайду.

Втім, нехай собі дзизчить,
Я забув його за мить,
Адже тут цікаво так
Щось дають мені в руках...

15.04.2019