Г1авуйин г1авуяр

Гасан Раджабов
Г1авуйин г1авуяр,
Ватанин къапуяр.
Ачухе г1ар заман,
Ухятис иман.

Иркъварин хе бустан,
Дадарин ватан.
Бурже г1ар са инсан,
Вун акъуб ухтан.

Илгасхан сувариъ
Илгасхан хюрариъ
Цафулин кум ухьяф
Хе ватан ухьяф

Хараб ху капуяр
Фана ху жафаяр
Бинайкас и жанар
Чвасе дугьаяр

Ахан са илагьи,
Ахан са валад.
Вун иркъвурал адаф,
Вакас адаф дард.

Ми суварин са парча,
Хе милатис э хумча.
Зурба тарикъин кала,
Иркъв ай шувас э баг1а.