Думки

Наталия Рыбальская
Думки…
Як чорні та блакитні пташки.
Звивають гнізда, іноді співають.
І наче на душі не так і тяжко,
Але тривога все ж не вiдпускає…

А раптом вітер, раптом град та злива,
А пташенята зовсім жовтороті…
Весна весела, трошки пустотлива,
І паморозь раптово на звороті.

Та звикли пташки і до примх природи,
І до дарунків сонечка ясного.
Хай небезпечні іноді пригоди –
Життя та щастя переможуть знову.