Цiннiсть знань

Светлана Кравчук 379
Віднови повагу –
Здобувай знання!
Матимеш увагу, –
Буде й визнання.

Знань черпай систему.
Сутність осягай.
Твердим шляхом йдемо.
То ж, часу не гай!

Усміхнулась доля.
Правда в світі є.
У тобі ж – є воля,
Й істина жиє.

Ти – початок ліку,
Ти й вершина знань.
То ж любов велику
Формуй до навчань.

Змінюй. Змінюй. Змінюй!
Сторінки гортай.
Світло випромінюй.
Серцю розквіт дай.

У знаннях є сила,
Впевненість на крок.
Незнання – могила.
Прагни до зірок!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
22.04.2019
10:27
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.