Душа землi

Светлана Кравчук 379
Душа прагне прояву.
Світла і тепла.
І любов потроєну,
Що в пітьмі була.

Душа прагне вияву
Всіх її сторін.
Либідь, сестра Києва,
Брати Щек й Хорив…

Хочеться історії
Для всіх об’єднань.
Світла території!
За роки скитань.

Хочеться осяяння,
Кропива дощем.
Святість людо-сяяння!
Геть весь біль і щем!!!

Усмішка. В освітленні.
Воскресає Бог!
Мить в любові, в зіткненні
Поглядів обох.

Іскра стала полум’ям!
Сила – в нас горить!
Мир – блакитним голубом,
Щиро в дім летить!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
22.04.2019
11:00
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.