Я вiдлiтаю далеко

Катерина Жебровська
Я відлітаю далеко…
Я відлітаю надовго…
Блискавки, вітер, чи спека –
Привід ступити за коло…

Я відлітаю за море…
Я відлітаю за гори…
Мряка, незвіданість, морок
Не заховають дороги…

Я відлітаю назустріч…
Я відлітаю з Любов’ю…
Ні, не шукаю розлучень…
Дякую людям і Богу…

Я відлітаю у Тишу…
Я відлітаю у Спокій…
Біль відпускаю торішній…
З Світлом єднаюсь високим…

24.04.2019