Лебедина держава

Светлана Кравчук 379
Скільки білого лебедя не чорни –
Він упірне у воду і далі чистим буде.
Народне прислів’я

Ідімо стежкою добра!
Бо світ – прекрасний наче казка…
Пірнає лебідь! І з пера
Змиває бруд чарівна пташка.

У світі чистість. Все блищить
Росою ранньою на травах.
То ж насолоди чисту мить
Лови у гарних й добрих справах.

Усе довкола – рідний дім.
Плекай любов до світу чисту.
Сьогодні й завтра – ти у нім!
Без війн держава – це… Пречиста.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

25.04.2019

10:07

Всі права застережені. Використання без письмової згоди автора заборонене.