Iз еврейського гумору-2

Леонид Ружинский
Абрам і Мойша у дворі ведуть розмову.
-”Абрам, скажи, коли ти народивсь?”
-” Навіщо це тобі? - У грудні, в ніч зимову”.
-” Для тебе подаруночок я придививсь:
Хороші жалюзі, а то в вікно твоє
Мені частенько видно, уміння в сексі як своє
Ти з Розою показуєш, зустрілись наче знову...”

-” Ти також розкажи мені, коли родився?”
-” Тобі нащо? У липні, значить влітку”.
-”Трубу підзорну я для тебе придивився,
Щоб  бачив ти в вікні моєму Сару, свою жінку”.