Полiтичний вертеп 2019

Эдуард Юнус
               
                Дякую
             Тарасу Шевченку за вiршi,
              Президентам за надхнення.
               
           Пiсня депутата.
               
    Сиджу я у Радi, та й думку гадаю,
Чому я не сокiл, чому не лiтаю.
Як що б менi боженька крила надав,
До Кремлю злiтав би та зверху посрав.
I ще об'язкова, до речi, умова.
Щоб знизу стояв президент Путiн Вова.
 Зроблю  в небi коло, покакаю ще.
Нехай собi думає, це до грошей.

                ***
Люди, люди, люди, що ж ви наробили!
На корону жопой шута посадили.
Вiн жартує i смiється,
Головою в бубен б'ється.
Навiть оком не веде ,
Що iз жопи кров iде.
Що тепер йому робити,
Щоб вовки були би ситi,
 Вiвцi теж не пожалiли,
Що йому надали сили.
А потопить ворогiв,
Днiпро вийде з берегiв.
Мрiють скинути вони
Його з трону до труни.