Сонет 2083 Кипят мозги...

Аллан Гурченко
(По поводу закона про «язык», що тобто звэться «мова»)
(Русско-український)

Они такъ учат Родину(???) любить?! –
негодники укр`аинской Державы.
«МертвА їх совість??? А чи підло спить??? –
під вантажемъ Мальдівської халяви».

Кипят мозги!.. И взорван интернет! –
у доброй половины Украины!
«З таким законом – краще у клозет! –
щоб відригнути всі його провини,

і зрадниківъ всіх розстріляти вщент!..»
Чтоб в Украине ими не воняло!
Весь перезагрузить истеблишмент!
«Щоби життя в Державі гарним стало!..
І хоч би й – так!
                І що ж від т`ого?! Га?!»

О, где же Ты??! – НарОднейший Слуга!
26.04.19.

Фото-фрагмент – из теле-сериала «Слуга народа».