Давно не слышен звон бокалов...

Александр Филенко
                ***
Давно не чути дзвін бокалів… не тішить душу… солнца свет…
Де зграя виючих шакалів… втирає в вуха… сучий бред…
Так мабуть, досить вже брехати… і час настав… всем дать ответ…
За що… народу в рідній хаті… життя не в радість… столько лет…