Журба

Тамара Базилевская
Приховалась журба і чекає ...
Тільки ніч - і  вона тут, як тут.
Біль у серці моїм не вщухає.
Мамо, матінко… роки ідуть,
Проминають, та час не лікує…
Ти подай мені натяк якийсь,
А присутність  твою  серце  чує –
Вітерцем до обличчя торкнись…