Славити

Александр Зубрий
…Спокій дам гнівливому мечу,
З вуст отру краплини сміхо-яду.
В свято Воскресіння я – мовчу,
Славити лиш Бога буду радо!

Хай пожде буденне і земне,
Я піду й занурюся у Вічність,
Де лихого кара – не мине,
Як засяє в Церкві семисвічник…

27.04.2019.