Не вiр написаним словам

Попов Игорь Васильевич
Не вір написаним словам,
Вони, як тінь чужої вроди,
Як древній спорожнілий храм,
Як липа зламана в негоду...

Не знайдеш радість в товщі книг,
Зміни їх краще на гітару,
Повір же в трепет рук моїх
Й цілунків лагідних нектару...