Новий формат простору

Светлана Кравчук 379
Формуємо простір простої любові.
Де сутність обмежень – на благооснові.
Формуємо простір для злагоди й миру.
Де кожний проявить любов свою щиру

До прагнень найкращих, до поглядів вищих.
Не стану нізащо  у стрій духом нижчих.
Не буду я там, де накази на звірство.
Зметемо начисто війну й бузувірство.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019
28.04.2019
15:09
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.