ХIерлира хIечи ну

Салим Герейбеков
1
ХIу агарли уэс ахъри агара,
ХIу агар бурхIнира дуркIес хIейгулра!
УркIецIи барили чаррухъен гьанна,
ХIуни ляркьяс ибти бурхIни умцулра.

Припев
Рашигу, мякьларад…хIерлира хIечи ну!
Рашигу, мякьларад…хIерлира хIечи ну!

2
ВегIебшла иш дунъя, беркIес къиянси…,
ВегIебшлара дигай, талихI агарти!
Гьарахъли риадра, х1у уркIиларси,
ГIямру наб дигулра, х1у мякьлар лерти!

Припев
Рашигу, мякьларад…хIерлира хIечи ну!
Рашигу, мякьларад…хIерлира хIечи ну!

3
Авадан дунъяра, илаб талихIра,
Аллагьлизи дулгас, гIяйиб баралра…
ТалихI агар дунъя рахли биалра,
ХIу мякьлар риадли - талихIчевсира.

Припев
Рашигу, мякьларад…хIерлира хIечи ну!
Рашигу, мякьларад…хIерлира хIечи ну!