Huzur

Гулистан Раимова
Ne veriyorsa huzur
O’dur en ;nemli unsur
Hayata anlam katan
Dert, tasay; ba;tan atan
Pek nadir rastlar insan
Her ;ey gelip gidici
Huzur bile ge;ici
Biz mi yanl;; yap;yoruz?!
Neresinde yoldan sap;yoruz?!
Kim cevaplar sorular;
Nerde bulur insan t;m do;rular;?!
Kalamam art;k, huzur yok yerde
Yaln;zl;;a mahk;m olsam da bile.
;nsan, insana ila; olmal;
Atas;zler bunlarla dolu
Ne yaz;k ki dert oldular
;la; sand;k, sar;ld;k
Beter ettiler
G;nl;m;z; derinden han;erlediler,
Ruhlar; ok;ad; kara y;lanlar
Kand;r;ld;, onlar; masum sananlar.