Розбився Титанiк надii

Прокопенко Юрий
Розбився «Титанік» надії об айсберг мовчання,
Вода прибирає у шлюзах відкрите життя голограм.
Хтось має почути морзянки чаклунство востаннє,
Знервовану гру на контакті, крапок і тире тарарам.
Ніхто не побачить приховані в розпачі сльози…
Навіщо комусь говорити, що в тебе у серці війна?
А ще невгамовні й безмірно колючі морози,
І карма самотня, як завжди, могила душі крижана.
Не треба жаліти… Живіть й сподіванки космічні,
Плекайте у мріях своїх, як колись я звитяжно плекав.
Розбився «Титанік» надії об глетчери вічні,
Німих почуттів-імплікацій від тебе, я марно чекав.

20:51, 28.04.2019 рік.

Зображення: http://www.kartinkijane.ru