Воскресiння й вознесiння

Светлана Кравчук 379
А Бог воскрес, щоб ми пізнали,
Що у любові все відновне.
Щоб негативне подолали
І визнали добро коштовне.

І, на основі мудрих звершень,
Ми пізнаємо кожний день!
Здолали шлях пітьми завершень, –
Наповнились нових пісень.

І над Землею, понад хмари,
Лунають заклики гучні.
В минуле канули всі чвари
Бо справи в нас усі злучні.

Тож, Благовістом в піднебесся
Летить весняний піснеспів!
Христос Воскрес!  Ісус Вознесся!
Воістину! Лиш Бог так вмів!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

28.04.2019

18:29