Пасхальний день!

Елена Михайловна Егорова
Великий день,-
Пасхальний день,
Наповнений пташок пісень!
Ранковий дзвін,-
Закличний дзвін
Сьогодні йде з усіх сторін!

Одна є з дат,-
Знаменних дат,
Велична з самих світлих свят!
Благий вогонь,-
Святий вогонь
З наказом,-мир Господь боронь!

Сердець в нім світ,-
Щасливий світ,
Де так багато добрих літ!
Де є буття,-
Палке життя
З пасхальним кроком майбуття!

Могутній крок,-
Завзятий крок,-
З небесності – мирський урок!
З душею хід,
Де сонця схід,-
Найкращий перед Богом звіт!
28.04.2019р.