Я можу

Татьяна Левицкая
Ти здатен розбити серце
і вийняти здатен теж.
А чи необхідно все це -
від істини не втечеш?
За те, що не долюбила,
і брала чуже  - пробач!
Почистив, розправив крила
і зник у блакиті... Бач,
хоч кепсько тобі та мушу
сказати, що янгол щез.
Я можу віддати душу,
і вирвати можу теж!