Далеко

Кудревич Карина
Далеко.

Гадаю, так навіть краще.

Я відчуваю спеку.

А надія...

То для пропащих.

Ось я знаю знаю кращих:

Без сповідей, без жалю.

Я відправив минуле до ящику.

На світанку його спопелю.

30.04.2019 (Харьков)