Укр. Притих ос1нн1й яв1р

Анатолий Ляпатинский
Вже третій день осінні хмари
сонце закрили від людей,
навіть притих осінній явір
і не співає соловей.
Скінчилось літо непомітно
не чути ластівок й шпаків,
а мені хочеться так жити
і я наступний день зустрів.
Вже й дикі гуси відлетіли
у свій далекий теплий край,
а я давно вже не щасливий
і ти мене вже не чекай.
Ідуть дощі, пливуть тумани
земля намокла навкруги,
а я прощаюсь зараз з вами
не відчуваючи снаги.