Укр. Останн1й клас

Анатолий Ляпатинский
Останній клас ми закінчили
і розійшлися хто куди,
та тільки друзів не забули
щоб ще колись прийти сюди.
Середню школу закінчили,
отримав кожний атестат,
там один одного кохали,
а хтось зазнав гіркоту втрат.
не забувайте тих, кого любили,
не забувайте тих, хто вас любив,
можливо ви з роками постаріли,
а я нічого там не загубив.
Одні до школи йшли в міцні морози,
йшли по багнюці з іншого села,
у дощ та сніг по мокрій лісосмузі,
та наша школа Раєм не була.
Одні з тих учнів стали вчителями,
а інші інженери, лікарі,
хтось водієм став, хтось ходив з волами,
а хтось орав у полі до зорі.