Не знаю слов чтобы поведать

Павел Сало 2
Любові Пічугіній

Не знаю слів щоб розказати,
Про вишню білу під вікном,
Вона мені неначе мати,
Неначе дивовижний сон.

Притягує до себе чимось,
Таким щемким, таким палким,
І бачу в ній я жінки щирість,
І романтичний «білий дим».

ЇЇ кохаю наче сестру,
І з нею мрію як колись,
І відновляю давню весну,
І роки ті, що пронеслись.