дякую БОЖЕ...

Виктория 72
дякую БОЖЕ,щиро й відверто,
за те ,що бачу весну яскраву,
за те,що чую я гомін пташиний,
дитячий сміх,що луна над ланами...
за небо й зорі,розмови родинні,
за все ,що я маю, й немаю чогось...
я дякую БОЖЕ, і низько вклоняюсь,
усім ,хто по долі зі мною пройшов...
хай доля всміхнеться ,та сонечко сяє,
у кожному домі,лиш щастя лунає!