соловейко щебече в гаю...

Виктория 72
я живу в краю,де вишні рясно,

                цвітуть по весні...

де тюльпанами, вкриті поля...

                соловейко щебече в гаю,

на врожаї, багата земля...

                яблуневі сади та черешень лани,

полуниці смачні та пахущі,

                а у серпні ,рябі кавуни ,

вздовж дороги складають до кучі,

                гарбузи та картопля,бурячок ,помідори,

огірки та калина,все росте зеленіє...

               гарно так,що аж серце співа та  радіє,

бо немає душі-що не любить природу,

                і не хоче  у літку до моря...

приїзджайте до нас,в край багатий та щедрий,

               ми відверті душею й родинним теплом..

приїзджайте завжди,

ми вас щіро  вітаєм,та з любов*ю й повагою

                вас зустрічаєм...