Завв д-1

Хохол Хохотович
Петя дбав про жирний запис
В книжці трудовій,
Бо як до верхівки втрапиш -
Так і будеш - свій.

В керівництво пнувся надто,
Але мав досаду,
Що потрібно починати -
З скромної посади.

Тож в заввідділи подався
В дружній колектив,
Не даремно ж здогадався
Й хабар заплатив.

Зранку в дверях охоронець -
Усміхнувся підло,
Ну, ти і потрапив, хлопець -
Керувати відьмами!!!

Відмахнувся Петя рвучко
Від старого діда,
Та смикнув сріблясту ручку -
Щоб не стало й сліду.

Думав - вдало відсидітись
Ну, хоча б півроку,
До жінок легше пригрітись -
І менше мороки.

Та не сталось, як гадалось,
Приглянувся відьмам,
Й кожна ворожити стала,
Щоб був їй лиш вірний.

Одна робить привороти,
Інша - відвороти,
Одна виконать не проти
Керівну роботу.

Стали зводити зі світу -
Підливати чари,
Усміхатися привітно -
І розводить чвари.

Хоч із виду - секретарки,
Менеджери збуту,
А насправді, як вівчарки,
Знають тільки - в буду!

Толку мало - і роботи
Теж ніхто не робить,
Петя бачить - що в болоті -
Він себе угробить.

Тож за речі - й перевівся,
На посаду вільну,
Керівничка - львиця світська,
І найкраща відьма.