Завв д-2

Хохол Хохотович
Йван заввідділом працює
Вже пятнадцять літ,
Наче коником гарцює -
В офісі елітнім.

Все було б пучком, аби ж то
Не вимога жінки,
Конче стрибнуть трохи вище -
По драбині стрімко.

Йван не знав, чому в карєрі,
Він на самім днищі -
І усміхнений, й приємний,
І батіг - аж свище.

Дбає Йван про дисципліну -
Та авторитетно,
По годиннику настінному
Гонить з туалета.

Завжди знайде винуватих -
В жопах різних рівнів,
Щоб завжди салютувати -
З успіхом стабільним.

Вчасно - гримне по процентах,
Що аж шкіра трісне,
Для його ангажементу -
Закуценьке крісло.

У костюмі від Воронін -
Стрілки ходять вчасно,
Ваня ще покаже, хто він -
Тільки дайте шанс йому.

Ждать підвищення нестерпно
Хоч живе підозра -
Що боїться сам директор,
І чекає - дозволу.