Не роби людям зле

Лариса Рындова
Не роби  людям зле ,і не сій ворожнечі,
Непідйомний тягар тобі  ляже на плечі.
Сам не зможеш тягти - під тим гнітом впадеш,
Всі прокльони людські на землі ти збереш.

Не роби людям зле.Сій добро на землі.
Поважать тебе будуть навіть діти малі.
Нива щедра  зросте і тобі посміхнеться,
А добро, що зробив - все тобі й повернеться.

1.05.2019