Укр. Заграйте хлопц1

Анатолий Ляпатинский
Заграйте хлопці музику веселу
та заспівайте пісню про любов,
а я вас всіх запрошую до столу
щоб і до вас щасливий день прийшов.
Пісні співайте про любов та щастя,
горілку пийте з келиха до дна,
щоб ваші руки завжди були чисті,
та рідна мова в нас була одна.
Ви не цурайтесяя своїх батьків та мови,
яку любив Великий Каменяр,
чужа була для нас не варта слова,
а наша, ніби з неба Божий дар.
Пісні співайте всі на рідній мові,
книжки читайте рідні та святі,
а правда там у кожному є слові,
вони для нас завжди були прості.