Вервичку молю

Клавдия Дмитрив
Вервичку  молю  про  кращую  долю
За себе , за маму , за  внука  , дітей.
На кожному кроці все молю і  молю,
Молитва знімає тягар із плечей.

Вервичку молю  і  Бога  благаю,
Щоб завжди в усьому  мені  помагав.
Божої ласки я  завжди чекаю,
І мир Україні , щоб Господь дарував.

Вервичку  молю , зерняток  торкаюсь.
Легкість  тоді  на  душі  постає.
Жить в вірі і правді я все  намагаюсь:
І вдень , і вночі  , й  коли сонце  встає.

Вервичку  молю  до  Духа  Святого,
До  Діви  Марії , що  розв'яже  вузли,
До Ісуса  Христа , до  Господа  мого,
Й до мощей святого ,  що в  храм  привезли.

Вервичку  молю  до  Юди -  Тадея
Й до Милосердя  Божого теж,
Щоб щастя розквітло , як  біла  лілея,
Бо  щедрості  Бога  нема  ніде  меж.

Вервичку  молю  і  вірю   я щиро,
Що вимолю  в  Бога  я  щастя  колись,
Бо молитва і  вервичка ,  ладан  і  миро
Здатні на чудо , просто вір  і  молись.

17.03.2019 р.