В природi всюди бачимо красу

Клавдия Дмитрив
В природі всюди бачимо красу:
У квітці, і в калині, і в краплині.
Десь верболіз заплівся у косу.
Ще й бачимо в ніжнесенькій  перлині.

Краса повсюду, тільки оком кинь:
У горах, в річці, в пасіці, в долині.
Тільки  душею  до краси  долинь -
Її побачиш в яворі й калині.

Куди не глянь – суцільная краса,
Лишається її лиш  розпізнати.
Ну не природа - просто чудеса…
І вміть її словами описати.

В природі всюди бачимо красу,
Вона в усьому просто неповторна.
Любов до неї я в душі несу,
Бо вся природа є нерукотворна.

Краса в природі все дивує нас ,
Дивує загадковістю своєю.
Відкриють щось нове в красі щораз.
І я  для себе  щось  нове відкрию.

Краса в природі сил нам додає,
Та щоб людина руку не приклала.
Вона повсюду  і в усьому є.
Щоб ця краса ніколи не пропала.

18.03.2019 р.