плин життевий мене радуе...

Вера Деревьянко
Хто родив мій дух не знаю
 але владу над собою маю...
І обставини нас мучать
І душа буває глючить
І кохання прилітає пролітає улітає

Як ?для чого ?
хто це знає?...