Мiй синку

Натали Амар
Я дуже вдячна світлим небесам,
Що саме мене на землі обрали
Твоєю матір'ю. Чи може то ти сам
Обрав мене, як варту тої справи.
Мій синку, я щаслива що ти є
В житті моєму . Дуже вірю в тебе!
Хай світлим буде й радісним твоє
Життя.
Для матері і більшого не треба.

Наталі Амар


#вољенисин #belovedson #мійлюбчику #наталиамар