Karma k duygular

Гулистан Раимова
Kimi kuyunu kazar
Y;z;ne en ;ok g;len,
Arkandan ;amuru atar
Kimi senelerce bile
Mezar ta;;nda a;lar.
;yiyi, k;t;y; ay;rt etmek zor,
Samimi olduk;a, g;r;rler hor.
S;r verirken d;;;nmelisin
;z s;rr;n; sen tutmazken
Aksini ba;kadan neden beklersin?!
;nsanlar ;e;it ;e;it...
Kimi ba;a bela,
Kimi her derde deva.
Herkes, her ;ey yan;lt;r
Aldat;r insan kendi kendini
Yaln;z kand;ramay;z
Kalbimizden ge;en hisleri.