лимерик. Приказал он рыбам смеяться...

Эллен Бали
There was an Old Person of Dundalk,
Who tried to teach fishes to walk;
     When they tumbled down dead,
     He grew weary, and said,
'I had better go back to Dundalk!'



     ассоциации Эллен Бали



мистер икс до власти дорвался
приказал он рыбам смеяться
но они ни гу-гу
показали ку-ку
мистер икс от злости скончался...