Весна прийшла така красна

Вера Деревьянко
Зацвіли на дереві цвіточки
Бджілки роем прилетіли
Обняли розцілували в точку
вони нектар зібрать хотіли
Потім появилися листочки
І Ягідки солодкі милі
 рвали діти і раділи
Що природа їх любила
Таку красу і насолоду подарила...