Все залежить в д сприйняття

Кирилл Основянский
А в нашому житті буває так
Що світло шлях
Який пройдемо ми
А кольором забарвиться сутність його (шляху)
По тому яким воно стало в кінці

І не тільки від "моря" залежить
Яким йому бути
А і від нас
Від нашого бачення і оріентирів життя
Не як сприймає його ідеал
А як сприймає окрема душа