Я шукаю цябе

Наталия Нездешняя
Я шукаю цябе сярод зорных дарог
У аблоках, блакiтных туманах
Плачуць свечкамi думкi: Дапамажы Бог,
Каб сустрэушы яго не губляла…
I у бязсонныя ночы малiтвы гучаць,
Маяком загараецца вера -
I мне чуюцца крокi, i , зоркi ляцяць
У адкрытыя вокны i дзверы…