не смiй

Гелена Смилянская
...

не йди туди,
де стрімко і грайливо
тече струмок Карпатський,
думки мої оспівуючи радо,
забутий, втрачений дарунок
на узбіччі долі не шукають,
дивись у вічі старості,
рахуючи до скону сиві хвилі
зітхань своїх,
прокльони засилаючи
в життя  свого
брудне повітря

14'32
3'5'19