Весняний вернiсаж

Виктория 75
В житті чекаємо на зміни:
Зимовий відійшов пейзаж…
Пташина пісня всюди лине!
Весняний тішить ВЕРНІСАЖ!

В його доробку безліч перлів:
Цвітіння пік о цій порі!
Покличе височінь Говерли:
Дістатись поглядом гори.

Сади квітучі у низинах,
(Бузок,  даруючи букет)
В кисневих ароматних зливах,
Несуть свій життєдайний мед.

І переповнюються груди,
Бальзамом зцілена душа!
Краса невичерпного чуда
Промінням сонячним з ковша

Проллється на зелену стрічку,
Хвилясту, вітряну, стрімку.
На полотно лягає ВІЧНІСТЬ,
І втілює весну п’янку,
Красуню гарну у вінку!

03.05.2019