Розлука

Вера Сурикова
Бути в розлуці з тобою -
Це наче впасти в кратер діючого вулкана.
Бути в розлуці з тобою -
Це наче кулю піймати
Із дула старого нагана.
Бути в розлуці з тобою -
Це наче попасти в полон до лютого ворога.
Бути в розлуці з тобою -
Це наче купити дрібницю якусь за"дорого".

Вчить нас розлука з тобою
Частіше дивитись в високе прозоре небо.
Вчить нас розлука з тобою
Долати труднощі,частіше,
ніж це насправді треба.
Вчить нас розлука з тобою
Чекати на зустріч,
Що знову,напевне, настане.
Вчить нас розлука з тобою
Вірити в те, що доля до нас
справедлива?, коханий.