Вальс весни

Светлана Ганоцкая
Знову над світом буяє
в теплих обіймах весна.
Світлiсть в життя принесла вона.
Радість й надія ожили  в серцях,
Може розтануть тривоги і страх.
Скрізь пелюсткова кружля заметіль,
з вітром у трави зелені летить.
Чуєш, в дібровах спів солов'я,
А від кохання хмеліє земля.
Вже повернулись лелеки 
В гніздах турбує їх крик пташенят.
Радісно бачити ту милоту,
Я по росі в трави з сонцем піду.
Серце співає, душа наче птах.
Ранок дзвенить у веселих піснях. 
Сестро - Земля, ти мені силу дай!
Піснею лине  над світом,
Сонячний світлий розмай...