Ивы плакали

Татьяна Лесницкая
Ивы плакали
Капли капали
На тропиночку
Вдоль реки
А нам весело!
Ты заметила?
Вместо зонтиков
Лопухи!
Ветки гибкие
Шелестят - "привет!"
- плачем радостно
По весне!
Мы плакучие
Мы соскучились
По зелёной
Красоте!