Келинг дуст булайлик

Темур Буриев
Катак тор ичида бирок
Яшамокда товуклар инок
Мен даре сиз эса киргок
Нима булди бизларга урток

Келинг дуст булайлик!
Гиналарни унутайлик
Келинг дуст булайлик!
Адоватга чек куяйлик
Келинг дуст булайлик!
Кулни кулга тутайлик
Келинг дуст булайлик!
Бирга шодон куйлайлик!

Болаликдан бирга улгайиб
Чопар Эдик кучаларни чангитиб
Бир игвогар йулимиздан чикиб
Мени сизга куйди айнитиб

Дустим сизга дардимни очай
Ташриф Килинг куриб кувонай
Мехр Тула багримга босиб
Пойингизга боримни сочай

     П Е Р Е П Е В

Дустлар дустлик кадрига етинг
Дуст йикилса кулидан тутинг
Гар йулидан чикса игвогар
Айлантириб кетига тепинг!